Дайте старт на кариерата си и комбинирайте теорията с професионалната практика


Искате да използвате придобитите си знания на практика и да натрупате ценен опит в международна компания? Тогава профилирайте себе си и дайте страт на кариерата си с нас! Можете да се присъедините към BHTC под формата на стажове, практически проекти и дипломни работи. Предлагаме Ви предизвикателни задачи в различни направления: машиностроене, мехатроника, електроника, индустриално инженерство, икономика или компютърни науки. Ние ще ви подкрепяме по пътя на вашата кариера!

Стажове

Ако искате да опознаете на практика бъдещата си работа, Вие сте повече от добре дошли да се присъедините към нас. Натрупайте опит като стажант в международна компания. Още от началото на стажа ще бъдете включен в екип и ще се запознаете с всички работни процеси. Ще участвате в срещи и ще бъдете въведени в нашите проекти. Стажът в завода на BHTC в София обикновено трае от 3 до 6 месеца.

Ако не можете да намерите подходяща свободна позиция, моля не се колебайте да ни изпратите свободна кандидатура. Очакваме кандидатурата Ви!

Дипломна Работа

Завършвате университет и искате да напишете дипломната си работа под форма на практическа задача?

Тогава BHTC е точното място за Вас! Ние предлагаме вълнуващи теми с акцент върху електроника, електротехника, индустриално инженерство, икономика или компютърни науки.Тъй като практиката е много важна за нас, предпочитаме предварително да сте преминали стаж в нашата фирма.

Ще може да се запознаете с нашата бизнес култура от първо лице. Използвайте натрупаните знания за вашата дипломна работа. Може това да е първата стъпка на Вашата кариера в BHTC.

Ако не можете да намерите подходяща свободна позиция, моля не се колебайте да ни изпратите свободна  кандидатура.

Очакваме кандидатурата Ви!

Стажанти

Все още учите и искате да приложите натрупаните знания на практика?

Ние предлагаме вълнуващи области за развитие и атрактивно заплащане. Като стажант Вие ще сте част от екип и ще бъдете въведени във всички работни процеси още от самото начало. BHTC Ви дава възможност да натрупате ценен опит в голяма компания. А може би по-късно ще напишете Вашата дипломна работа при нас? Може това да е първата стъпка на кариера Ви в BHTC.

Ако не можете да намерите подходяща свободна позиция, моля не се колебайте да ни изпратите свободна кандидатура.

Очакваме кандидатурата Ви!

 
Зареждане...

Следи позициите в тази категория

Резултати от търсене за "". Страница 1 от 1, Резултати 1 до 1
Позиция Отдел Тип смяна Локация
Нулирай
Свободна Кандидатура за България
Свободна Кандидатура за България Свободна Свободна Bozhurishte, 23, BG, 2227
Свободна Свободна Bozhurishte, 23, BG, 2227