BHTC БЪЛГАРИЯ

Българската столица, с ок. 1,3 милиона жители, се характеризира както с традиции, така и с разнообразни културни дейности за хора от всички възрасти. Индустриалната зона Божурище е само на 15 минути с кола от българската столица. Това стратегическо местоположение е дом на най-модерния производствен и логистичен завод на BHTC. Най-важните двигатели за успеха на нашата компания са нашите мотивирани, опитни и отговорно мислещи служители. Приятелската работна атмосфера, отличните условия на труд и креативната работа в екип помагат на нашите служители да използват своя потенциал. Тук се създават не само панели за управление на климатичната среда в автомобилите, но и много нови приятелства.

НАШИЯТ ЕКИП

Станете част от нашия разрасващ се екип и получете възможностите, които винаги сте искали - позиция, която ви предизвиква, учи ви на нови умения и ви заобикаля с умни, мотивирани хора.

Колегите и ръководителите ще изслушат вашите идеи и ще поискат вашия принос, за да помогнете за развитието на компанията.

Ние предлагаме вълнуващи възможности за кариера, вдъхновяващ работен опит, конкурентно заплащане, отлични предимства и забавна, ангажираща работна среда.

Ние сме отдадени на съвършенството и имаме нужда от свежи умове като, за да помогнем за продължаването на тази традиция.

СТАЖОВЕ

BHTC винаги се фокусира върху развитието на младите хора. Ние работим заедно с университетите в България от много години и вярваме, че младите хора са бъдещето на света.
Нашата компания предлага възможност за стажове в различни области, като студентите имат възможност сами да избират работното си време - 4, 6 или 8 часов работен ден.

Стажантската програма е платена, по време на която ще имате възможност да работите по реални проекти за най-големите производители на автомобили в света: BMW, VW, Daimler.

Искате ли да приложите придобитите знания на практика?
Не се колебайте и се свържете с нас!

ИЗГРАДЕТЕ КАРИЕРАТА СИ

Обичаме да виждаме нашите служители да се развиват професионално и личностно. Предлагаме много възможности за учене и насоки и придобиване на разнообразен международен опит.

Ние вярваме, че промяната на перспективите ще ни направи много по-успешни, отколкото да действаме и да растем в силози. В компания като BHTC следващата ви стъпка винаги е точно пред вас.
Ние също така предлагаме възможности за развитие и специални програми чрез платформата за обучение на LinkedIn.

Заедно с нашите служители, ние създаваме обучаваща се организация, готова да посрещне бъдещите предизвикателства.

  • ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

    Кариери  - Университет за национално и световно стопанство

    На 10 май 2023 г. в централното фоайе на УНСС за седма поредна година ще се проведе бизнес форумът „КАРИЕРА – 2023". Идеята на проекта е да създаде реални предпоставки за ускоряване на връзката между бизнеса, университета и професионалното развитие на студентската общност.

    Можете да се срещнете с нас на щанд №19 във фоайето на университета.

  • СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ

    Служителите са най-ценният актив на нашата компания.
    Удовлетворените, силно мотивирани и лоялни служители представляват основата на конкурентоспособната компания. Растежът на удовлетвореността се отразява в повишаване на производителността, подобряване на качеството на продуктите или предоставяните услуги и по-голям брой иновации, поради което ние непрекъснато развиваме нашия социален пакет.

Резултати от търсене за "". Страница 1 от 1, Резултати 1 до 3 от 3
Позиция Отдел Ниво Локация
Нулирай
Lean Specialist
Lean Specialist Finance & Controlling Graduates / Professionals Sofia-Bozhurishte, BG, 2227
Finance & Controlling Graduates / Professionals Sofia-Bozhurishte, BG, 2227
Test Equipment Engineer
Test Equipment Engineer Operations Graduates / Professionals Sofia-Bozhurishte, BG, 2227
Operations Graduates / Professionals Sofia-Bozhurishte, BG, 2227
Junior Project Manager
Junior Project Manager Project Management Graduates / Professionals Sofia-Bozhurishte, BG, 2227
Project Management Graduates / Professionals Sofia-Bozhurishte, BG, 2227